Bedrijfsprofiel

Betrouwbare pompen op maat

MULTIPOMP levert niet zomaar een pomp; wij zoeken de beste oplossing. Vandaar het woord ‘multi’ in onze bedrijfsnaam.

Eerst analyseren we de omstandigheden en randvoorwaarden waarbinnen de pomp aan het werk moet. Daarna komen wij met een doortimmerd advies. Welke pomp het ook wordt, u kunt rekenen op topkwaliteit.

Wij maken gebruik van hoogwaardige producten die hun betrouwbaarheid in de praktijk hebben bewezen. U krijgt van ons goed advies en een snelle service. Dat geeft onze topproducten een extra toegevoegde waarde.

Wij kunnen samen met u de juiste opstelling uitwerken en de leidingsystemen doorrekenen. Wij zijn flexibel. Onze specialisten staan dagelijks in contact met klanten en hun leveranciers en spelen in op de veranderingen als daarom wordt gevraagd.

Wij hebben in samenspraak met onze klanten al meerdere veranderingen aan producten doorgevoerd. Voor ieder pomp-probleem is er een oplossing. Is deze binnen het huidige pakket niet te leveren, dan zorgt MULTIPOMP dat uw oplossing er komt.

Bekijk ons leveringsprogramma en vraag vrijblijvend een offerte voor een passend advies voor uw toepassing via info@multipomp.be.